Alla inlägg den 2 mars 2013

Av Backebo Runners - 2 mars 2013 17:10

Helena:

I måndags gick vi igång med badrumsrenoveringen efter nästan ett års funderande och planerande. Badrummet är väldigt litet, har snedtak och stort fönster så möjligheterna för vad man kan göra är begränsade. Dessutom har vi både tvättmasin och torktumlare i detta lilla utrymme. Och husets enda duschmöjlighet...  Samtidigt har det varit en utmaning att utnyttja ytan maximalt utifrån våra önskemål. Badkaret har fått lämna utrymme för dusch som i sin tur bytt plats med tvättstället, tror det kan bli riktigt bra.  


Men den stora utmaning är hur vi ska få ihop det här med träning 5-6 gånger i veckan och den hög med sunkiga träningskläder som genereras med det faktum att vi varken har dusch eller tvättmaskin de närmaste veckorna...


 
Vad har vi gett oss in på...?


Problemet med dusch har vi löst med träningskort till både Sätrahallen och F&S (som vi så påpassligt vann i Kista Iron Man). Lite meckigt är det att få ihop logistiken vissa dagar, men det funkar i alla fall. Och när tvättkorgen är överfull får vi göra som i amerikanska filmer och åka till tvättomaten inne i stan.  :)


 
Nu har vi utedass!


Samtidigt får vi chans att springa nya rundor inne i stan, i torsdags blev det en snabbdistans på Kungsholmen och Södermalm och i förmiddags sprang vi Riddarfjärden runt.

 
Nu är hela rasket rivet...

Träna glosor med Ovido